ps-pokreni se

U prostoru JU Aquatike dana 05. listopada 2018. održana je četvrta radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala tj. 16 sastanak Vijeća za tržište rada u okviru projekta P.S. – pokreni se.

Uz prisustvo 23 članova i zamjena, Mario Protulipac iz tvrtke WYG podsjetio je na sve rezultate i materijale proizašle iz grupnog rada sa četiri protekle radionice vezanih uz izradu Strategije za razvoj ljudskih potencijala u okviru ESF-projekta P.s. – pokreni se. Istaknuo je da je i u bazi projektnih prijedloga više od stotinu ideja različitih institucija iz cijele županije.

Protulipac je objasnio daljnji rad na radionici i podijelio članove VTR-a u tri sektorske grupe koje su svojim prijedlozima i komentarima dovršile analize. Na kraju sastanka, Protulipac je predstavio zaključke i najavio zadnju radionicu u izradi SRLJP za dva tjedna na istom mjestu, te podsjetio, ako još netko nije stigao, na dostavu komentara na nacrt analize stanja kao i dostavu projektnih prijedloga za bazu projekata SRLJP-a.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.