ps-pokreni se

U prostoru JU Aquatike dana 21. rujna 2018. održana je druga radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala tj. 14 sastanak Vijeća za tržište rada u okviru projekta P.S. – pokreni se

Na početku radionice, uvodno se obratila pročelnica za školstvo Karlovačke županije gđa. Marija Medić. Pozdravila je sve prisutne te najavila sastanak sa ravnateljima škola koje će izvijestiti o rezultatima rada VTR-a i projekta P.s. – pokreni se, a vezano uz promociju deficitarnih zanimanja i poticanja poduzetništva kod djece i mladih. Istaknula je da je pomoć VTR-a ključna u dovršetku SRLJP te da VTR i projekt imaju punu podršku Karlovačke županije i njenih predstavnika u VTR-u.

Gospodin Babić iz tvrtke WYG rezimirao je rad VTR-a od prošlotjedne radionice i osvrnuo se ponovno na analizu društvenog i gospodarskog stanja u županiji. Nakon toga je podijelio članove VTR-a u sektorske grupe koje su svojim prijedlozima i komentarima dovršile SWOT – analizu. Na kraju sastanka, Babić je rezimirao učinjeno, predstavio SWOT, najavio nove aktivnosti u radionicama i izradi SRLJP. Također je zamolio sve prisutne da daju komentare na nacrt analize stanja od idućeg tjedna do 1. listopada po primitku mailom dokumenata od strane koordinatorice projekta. Predstavio je i obrazac projektnog prijedloga za prikupljanje projektnih ideja u bazu projekata SRLJP-a, te također najavio da će obrazac biti svima dostavljen od idućeg tjedna na popunjavanje. Zahvalio se svima na suradnji i pozvao na radionicu točno za tjedan dana u isto vrijeme i na istom mjestu.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.