U sklopu projekta P.s.-Pokreni se dana 13. studenog.2019. održane su prezentacije u OŠ Josipdol te PŠ Tounj užeg projektnog tima kao dio aktivnosti promocije deficitarnih zanimanja.

Prezentacijom su učenici upoznati sa deficitarnim zanimanjima, koja su to točno zanimanja, što upisi u ista zanimanja nudi. Učenici su dobili i informacije o mogućnosti stipendiranja, kao i uvjetima naukovanja. Prikazan je i video koji na slikovit način prikazuje kako bi svijet.

Kako je u sklopu projekta planirani i posjeti proizvodnim pogonima ispitana je zainteresiranost učenika za posjete.

Djeca su tokom cijele prezentacije aktivno sudjelovala u komunikaciji sa članovima projektnog tima a najviše interesa iskazali su za posjet proizvodnim pogonima. Nakon prezentacije podijeljene su programske brošure o deficitarnim zanimanjima.

Nositelj projekta „P.S. pokreni se!“ je Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije, a više o projektu možete saznati na web stranici :https://www.pokreni-se.eu/.

 

 

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.