Dana 18. listopada 2019. s početkom u 11 sati u OŠ Generalski stol održana je prezentacija deficitarnih zanimanja u sklopu projekta P.s.-Pokreni se.

Prezentaciji su prisustvovali učenici osmih razreda Osnovne škole Generalski stol, kao i njihovi roditelji.

U okviru aktivnosti projekta učenici i njihovi roditelji su kroz sudjelovanje na prezentaciji informirani o svim trenutno traženim zanimanjima čijim upisom učenici dobivaju siguran put na tržište rada i stipendije. Nazočnima su dane informacije o mogućnostima upisa i samim zanimanjima.

Od strane gosta poduzetnika, vlasnika limarskog obrta gosp. Brodarić, učenicima je iz svoje perspektive ispričao kako je biti „sam svoj majstor“. Ukazao je kako su današnje plaće iznimno dobre u obrtništvu, te kako je lako doći do zaposlenja.

Nositel projekta “P.S.-pokreni se!” je Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije, a više o projektu možete saznati na web stranici: http://www.pokreni-se.eu/.

 

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.