Na početku sastanka voditeljica projekta Ivana Šulentić pozdravila je nazočne te najavila predstavljanje prvog filma kojeg je izradila Udruga Ideja u suradnji s podugovarateljem Kino klubom.

Ksenija Sanković iz Kino kluba  predstavila je video uradak za zanimanje mesar. Nakon predstavljenog videa, prisutni su se složili da je video rađen po smjernicama koje su dobivene i da je dobro odrađen. Dogovoreno je da sva ostala videa se rade po istom modelu i da se u utorak 19.3. dogovori novi sastanak gdje bi se pogledala sva videa koja će do tada biti gotova.

Prisutni su se osvrnuli i na web stranicu projekta i zaključili da bi bilo dobro uvesti određen promjene na stranici.

Osim toga na sastanku je predložen i neformalniji pristup tijekom prezentacija kako bi one bile zanimljivije i prilagođenije ciljanoj skupini – učenicima osmih razreda osnovnih škola.

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.