U OŠ Generalski stol, 26.2.,  učenicima završnih razreda kao i njihovim roditeljima, predstavljen je projekt P.s. - pokreni se.

Prezentacijom su promovirana deficitarna zanimanja. Učenicima su bitne informacije o upisima i potrebama za ovom vrstom zanimanja dali članovi projektnog tima, predstavnici HZZ-a, Obrtničke komore, Udruge Carpe Diem i ŽGK Korak.

Sa projektnim timom na prezentaciji kao gost predavač bio je predstavnik privatnog sektora Mijo Popovački koji je svojim iskustvom i radom djeci približio potrebe za ovim vrstama zanimanja te im ukazao na siguran put zaposlenja ukoliko se odluče za upis istih.

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.