U srijedu 16. siječnja 2019. godine, održan je sastanka projektnog tima u prostorijama Javne ustanove regionalne razvojne agencije Karlovačke županije.

Na sastanku je bilo prisutno 10 članova projektnog tima, a sastanku su prisustvovale i članice udruge ŽGK Korak(Davorka Bišćan) i Udruge Carpe Diem (Katarina Tonžetić), koje će biti zaposlene na projektu tokom 12 mjeseci na 50% radnog vremena. One će u suradnji s ostalim članovima projektnog tima, raditi na prezentacijama po školama koje su dio aktivnosti promocije deficitarnih zanimanja.

Na sastanku su dogovorene konačne izmjene brošure o deficitarnim zanimanjima, a najviše je riječi bilo o samim strukturama i trajanjima prezentacijama. Koordinatorica projekta Ivana Šulentić obavijestila je prisutne o sastanku s Ravnateljima osnovnih škola grada Karlovca, na kojem je dogovorila suradnju sa svim ravnateljima, te je dogovoreno da se krene s promocijom deficitarnih zanimanja najprije na gradskoj razini, a nakon toga obave prezentacije u školama Karlovačke županije. Utvrđena su i zaduženja po prezentacijama. Svatko od sudionika prezentacije (HZZ, ŽGK Korak, Udruga Carpe Diem, Obrtnička komora Karlovac) napraviti će svoj dio te poslati koordinatoru da upriliči u jednu cjelinu, te će se nakon toga materijali slati marketinškom konzultantu na uređivanje. Sljedeći sastanak zakazan je za 23.1. 2019.

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.