6. koordinacija partnera projekta P.s. – pokreni se, održana je 20. prosinca, 2018. godine u 9.00 u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac.

Na sastanku je prisustvovalo 12 članova partnera te konzultant za promociju deficitarnih zanimanja koja se provodi u sklopu projekta. Raspravljalo se o brošuri za promociju deficitarnih zanimanja te uređivanju sadržaja. Prikazani su i materijali za video spot te dogovoren novi koncept i dorada istih. Na kraju sastanka, kratko se raspravljalo o sadržaju prezentacije koja bi trebala početi po školama u veljači 2019. Prisutni su iznijeli ideje, te je predložen koncept powerpoint prezentacije.

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.