ps-pokreni se

Dana 18. srpnja 2018. godine u prostorijama Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije održan je drugi sastanak projektnog tima u sklopu projekta P.S. – pokreni se.

Koordinatorica projekta Marijana Tomičić izvijestila je sve prisutne o do sada učinjenom od potpisivanja ugovora: održana 2 partnerska sastanka - sada treći, kick-off konferencija – tiskani letak, plakat i roll-up/banner, formiran i usvojen nov sastav VTR-a i održana prva sjednica novog sastava odn. 12. sjednica VTR-a, determiniran plan raspisivanja poziva javne nabave do kraja godine, u tijeku javni poziv za konzultantske usluge vezano uz izradu SRLJP, a prije toga istraživanje tržišta. Nakon toga odmah poziv za izradu web-stranice.

S partnerima se dugo raspravljalo o svakoj pojedinoj aktivnosti u okviru svih radnih paketa. Zatraženo je da svatko od partnera razmisli o razradi promocije deficitarnih zanimanja i poduzetništva. Promocije i prezentacije po školama bi krenule od siječnja 2019. godine.

Prijedlog je da se projekt prezentira i ravnateljima škola na jednom od kolegija u Selcu, možda već ujesen ove godine.

Definirani su preostali rokovi za javne pozive, prijedlozi za promo-spotove, termini za okrugle stolove, konferencije za medije, kao i sudjelovanje u izradi SRLJP do sredine studenog odn. kraja godine: 5 radionica, sudjelovanje u stvaranju SRLJP-a i baze projekata.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.