ps-pokreni se

Dana 12. lipnja 2018. godine u prostorijama Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije održan je drugi sastanak projektnog tima u sklopu projekta P.S. – pokreni se.

Zamjenice župana Furdek- Hajdin i Hajsan – Dolinar, pozdravile su sve prisutne kao i početak projekta. Zatražile su uvodno da se upoznaju podrobno sa svim radnim paketima, aktivnostima i rezultatima u projektu. Koordinatorica projekta Marijana Tomičić, ispred nositelja projekta Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, prezentirala je rezultate u projektu koji bi se ostvarili provedbom aktivnosti u projektu. Bruno Vuljanić ispred HZZ-Karlovac je objasnio prethodne dvije faze Lokalnih partnerstava za zapošljavanje u kojima je sudjelovao u provedbi i obrazložio je kako bi se ovom 3. fazom i projektom P.s.-pokreni se mogao ojačati rad Vijeća za tržište rada. Nakon toga su se svi upoznali sa hodogramom aktivnosti od početka do kraja projekta, kao i kako će funkcionirati projektni tim - dvije osobe iz RA; Marijana Tomičić-koordinatorica i Dina Šegavić Fanjak administrativna asistentica, te jedna osoba iz Carpe Diem i jedna iz ŽG Korak, koje će početi raditi na aktivnostima tek početkom 2019. godine.

Raspravljalo se o najviše o prvim aktivnostima do kraja tekuće godine, te onima koje se moraju izvršiti do kraja srpnja: revidiranju članstva starog VTR, 1. sastanku novog saziva VTR-a, načinu funkcioniranja VTR-a i o važnosti strategije razvoja ljudskog potencijala KŽ.

Zamjenica Župana Hajsan Dolinar je dala najveći naglasak na promociju deficitarnih zanimanja u školama a razgovaralo se i o načinu komunikacije sa školama i poslovnim sektorom tijekom projekta.

Koordinatorica projekta Tomičić je objasnila da će prva sjednica VTR-a biti početkom srpnja – definiran je odmah i datum 4.7., do tada se očekuju ispunjene prijavnice za članstvo u VTR-u koje su poslane na preko 40 subjekata i institucija iz javnog, privatnog i nevladinog sektora.

Nakon izrade letaka i plakata, te održavanja kick-off konferencije prije VTR-a i samog VTR-a, raspisuje RA javni poziv za konzultantske usluge pri izradi SRLJP kako je određeno i samim projektom, te poziv za izradu i održavanje web-stranice projekta.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.