ps-pokreni se

Dana 23. svibnja 2018. godine u prostorijama Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije održan je prvi sastanak projektnog tima u sklopu projekta P.S. – pokreni se.

Svima prisutnima koordinatorica projekta Marijana Tomičić, ispred nositelja projekta Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije, prezentirala je aktivnosti u projektu.

Nakon toga je predstavljen hodogram aktivnosti, kao i projektni tim, dvije osobe iz RA, jedna iz Carpe Diem i jedna iz ŽG Korak.

Raspravljalo se o načinu provođenja edukacija za deficitarna zanimanja, slijedu aktivnosti u projektu, prvim aktivnostima do kraja tekuće godine, revidiranju članstva starog VTR, načinu komunikacije tijekom projekta.

Koordinatorica projekta Tomičić je objasnila koji su sve upiti i zahtjevi došli od potpisivanja ugovora od provedbenog tijela HZZ-Zagreb, a partneri su podijelili međusobno iskustva na provođenju projekata ESF-a, najviše udruge u projektu ŽG Korak i Carpe Diem.

Prva aktivnost će biti izrada loga i slogana, kao i kick off konferencija krajem lipnja ili početkom srpnja.

 

Galerija slika

U skladu s novom europskom regulativom, stranica projekta P.s. – pokreni se je nadogradila politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice, prikaz promotivnih materijala našeg projekta i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Osobni podatci prikupljati će se putem kontakt forme te putem fotografija sa sastanaka i radionica. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.